Az El Nino-jelenség idén nyáron is nagyon megemelte a hőmérsékleteket…

És próbára tette a hűtőszárítókat. Éppen ezért fontos, hogy minden váratlan helyzetre felkészüljünk, hogy működése továbbra is zökkenőmentesen menjen.

 

Annak érdekében, hogy Ön a lehető legjobban felkészült legyen, egy pár tanáccsal szeretnénk a segítségér lenni:

• Először is minden adatlap és kézikönyv rendelkezésre áll, amelyeket kérésre biztosítunk. Megkérheti az Airtrend kapcsolattartóját, hogy küldje el ezeket Önnek.

• Kidolgoztunk egy speciális  „Hibaelhárítás” dokumentumot is , amely nagyon hasznos abban az esetben, ha a szárítók karbantartásával kapcsolatban alapvető információkra lenne szüksége. Útmutatást ad a gépek első ellenőrzéseinek elvégzésében, és a karbantartási munkák nagy részének elvégzésében is. Ha további segítségre lenne szüksége, csapatunk természetesen készséggel áll rendelkezésére.

• Nyomatékosan javasoljuk ügyfeleinknek, hogy tartsanak Preventív alkatrészkészletet, mint például:

– Főkapcsolók
– Vezérlők
– Nyomáskapcsolók
– Hőmérséklet kapcsolók
– Lefolyók


Ezek az elemek olcsók, kicsik (könnyen raktározhatók  és szinte minden gépre felszerelhetők, így biztos lehet benne, hogy befektetése megtérül.

  Végül, de nem utolsósorban, mindenféle méretű RDL-ből, RDT-ből és RDP-ből is tartunk készletet, ezért ne habozzon kapcsolatba lépni velünk további részletekért vészhelyzet esetén, vagy egyszerűen csak előre szeretné tervezni készletét!