Anest Iwata

Anest Iwata –Olajmentes spirál kompresszorok

Az Anest Iwata Air Engineering, Inc. légkompresszorokat, vákuumszivattyúkat és kapcsolódó termékeket gyártó cég. Olajmentes légkompresszorokat kínálunk különféle iparágakban, például a gyógyszeriparban, az élelmiszer- és italgyártásban, a kutatás-fejlesztésben és az iparban. Mi voltunk az elsők a világon, akik kifejlesztettünk egy léghűtéses száraz scroll kompresszort és vákuumszivattyút, amelyet különféle csúcskategóriás iparágakban használnak, mint például a félvezető/elektronika, az egyetemek és a kutatóintézetek.

ANEST IWATA

Anest Iwata

A spirál kompresszort alkotó alkatrészek előállításához nagy pontosságú feldolgozási technológiára van szükség.

A felhalmozott tapasztalatunknak és know-how-nak köszönhetően új Scroll Air-Endeket fejlesztettünk ki az elmúlt 30 évben.

Az Anest Iwata légkompresszorokat, vákuumszivattyúkat és kapcsolódó termékeket egyéb energetikai berendezéseket. Ez egy 1926 – ban alapított globális japán vállalat, amely számtalan iparágban jelen van és a kezdetektől gyárt sűrített levegő kompresszorokat.

Az Anest Iwata alkotta meg a világ első spirálkompresszorát 1991 – ben és azóta is piacvezető a legyártott sűrítőegységek tekintetében, amellyel a világ legnagyobb sűrített levegő kompresszorokat gyártó cégeinek kizárólagos beszállítója (pl. Atlas Copco SF). A Class 0 minősítésű berendezések megtalálhatóak a gyógyszeriparban, egészségügyi intézményekben, élelmiszer – és italgyártásban, laborítóriumokban és az ipar szinte minden területén. A berendezések Japánban készülnek és megbízhatóságukról illetve rendkívül hosszú élettartamukról híresek.

Scroll tömörítési elv

A spirál kompresszort alkotó alkatrészek előállításához nagy pontosságú feldolgozási technológiára van szükség. A felhalmozott tapasztalatunknak és know-how-nak köszönhetően új Scroll Air-Endeket fejlesztettünk ki az elmúlt 20 évben. Ahogy a keringő tekercs az 1-es pozícióból a 4-es pozícióba megy, a szimmetrikus félhold alakú összenyomás mérete kamrák fokozatosan csökkennek, összenyomódnak a benne lévő levegőt. Ez azután kiürül a központi kipufogónyílás.

Simplex olajmentes spirál kompresszorok

ANEST IWATA » Simplex olajmentes spirál kompresszorok

Anest Iwata » Simplex olajmentes spirál kompresszorok

A felhalmozott tapasztalatunknak és know-how-nak köszönhetően új Scroll Air-Endeket fejlesztettünk ki az elmúlt 20 évben.

SLPE-15(1)E-C1, SLPE-22(1)E-C1, SLPE-37(1)E-C1

SLPE-55(1)F, SLPE-75(1)F

SLPE-15(1)E-C2/3, SLPE-22(1)E-C2/3, SLPE-37(1)E-C2/3

SLPE-07E

SLPE-07ED

Kompakt olajmentes spirál kompresszorok

SLPE-15ED-90/270

SLPE-37-90/270

SLPE-371ED-90/270

Multiplex olajmentes spirál kompresszorok

SLPE-110(1)E SLPE-150(1)E

SLPE-220(1)E SLPE-300(1)E

Tiszta

Az olajkenésű kompresszorokból származó levegő olajat tartalmaz és beszennyezheti a csöveket. Ez nem történik meg egy Oilfree Scroll Compressorral, amely előállítja kiváló minőségű olajmentes levegő.