Egyéb gáz szárítók

Egyéb gáz szárítók

A sűrített levegős szárítók a sűrített levegős rendszerek egyik legfontosabb részét képezik. Nem számít, hol tartózkodik, a trópusokon vagy a sivatagban, a légköri levegő tartalmaz némi vízgőzt. Amikor a levegő vagy a gáz annyira lehűl, hogy már nem tud vízgőzt tartani (a telítési ponton túl), folyékony vízzé kezd kondenzálódni. Ez a harmatpontnak nevezett hőmérsékleten történik. Ez a harmatpont egyfajta mérték, hogy mennyi sűrített levegős szárítás szükséges. Fontos a száraz levegő. Szinte minden folyamatban a tiszta és száraz sűrített levegő alacsonyabb működési költségeket eredményez. A levegőben lévő szennyeződések, például szilárd részecskék, víz és olaj lerakódnak a csőszerelvények és a belső alkatrészek belső felületén, ami megnöveli a nyomásesést. Az eredmény a teljesítmény hatékonyságának nem kívánt csökkenése. Típusok:

CO2 – Sűrített szén-dioxid szárítók

Sűrített szén-dioxid szárítók

CNG  – Sűrített földgáz szárítók

Sűrített földgáz szárító

H2 – Sűrített hidrogén szárítók

Sűrített hidrogénes szárítók

He – Sűrített hélium szárítók

Sűrített hélium szárítók

Képviselt gyártók

Célunk hosszú távú partnerkapcsolatok kialakítása nem csak ügyfeleinkkel, hanem az általunk képviselt cégekkel is, így beszállítóinkkal szorosan együttműködve, közösen fejlődve magas minőségben kínáljuk termékeinket és szolgáltatásainkat.

ANEST IWATA

Az Anest Iwata Air Engineering, Inc. légkompresszorokat, vákuumszivattyúkat és kapcsolódó termékeket gyártó cég. Olajmentes légkompresszorokat kínálunk különféle iparágakban, például a gyógyszeriparban, az élelmiszer- és italgyártásban, a kutatás-fejlesztésben és az iparban.

iesair

Az I.E.S. (Innovative Energy Solutions) komplett technológiai megoldást kínál a sűrített levegő előállítására. Elsődleges célja a kompresszoroknak, mint másodlagos energiatermelő berendezéseknek az energiahatékonyság növelése. A cég 1996 óta gyárt frekvenciaváltóval és permanens mágneses motorral felszerelt kompresszorokat.

OMEGA AIR

Az RDL hűtveszárító berendezések ideális megoldást nyújtanak a sűrített levegő szárításához. A kisméretű kompakt kivitelnek köszönhetően kis helyigény mellett is nagy hatékonysággal képes a sűrített levegő nedvességének alacsony szinten tartásában.

RENNER

RENNER GmbH több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a sűrített levegő technika területén. A még mindig családi kézben lévő német vállalkozás a rugalmas döntéshozásnak köszönhetően gyors és kiemelkedő minőségű gyártást, fejlesztést és támogatást biztosít.

GENTILIN

Gentilin Compressors S. r. l. céget több, mint 30 éve alapították az olaszországi Trissino városában, abban a régióban, ami mindig is híres volt kiváló mechatronikai szaktudásáról. A Gentilin büszke arra, hogy a sűrített levegős berendezések gyártása, fejlesztése és központi értékesítés is itt történik.