Olajkenéses kompresszorok

Renner

A RENNER GmbH több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a sűrített levegő technika területén. A még mindig családi kézben lévő német vállalkozás a rugalmas döntéshozásnak köszönhetően gyors és kiemelkedő minőségű gyártást, fejlesztést és támogatást biztosít. A RENNER világszerte, több, mint száz országban képviselteti magát és olajkenéses, olajmentes csavar és dugattyús kompresszoraival is a magas minőséget és megbízhatóságot képviseli.

 

RENNER: A csavarkompresszorok specialistája

A RENNER csavarkompresszorok széles választékát kínálja. Az olajbefecskendezéses modellek a sűrített levegő előállításának leggazdaságosabb és legmodernebb módját kínálják. Modelljeink 2,2-355 kW teljesítményűek. Ez lehetővé teszi akár 15 bar (opcionálisan akár 40 bar) végső nyomás elérését is.  Évek óta sikeresek vagyunk a piacon az RS-B, RS-PRO és RS sorozatokkal .

Teljes mértékben az Ön kívánságaira koncentrálunk. Ha szeretné, az Ön elképzelései szerint elkészítjük csavarkompresszorát. Mobil, helyhez kötött vagy beépített készülékként. Szüksége van kompresszorára speciális alkalmazásokhoz, mint például gázsűrítés, fúróberendezések, sínek vagy speciális járművek üzemeltetése? Ez szintén nem probléma. Lépjen kapcsolatba velünk!

RSB csavarkompresszor 2,2-11 kw

RS PRO csavarkompresszor 3-55 kw

RS PRO D csavarkompresszor 30-55 kw

RS csavarkompresszor 75-315 kw

RS-H

RS-H magas nyomású csavarkompresszor 15-18 kw

IES

Az ies csavarkompresszorok új sorozata  közvetlen átvitellel ideális megoldást jelent a nagy teljesítmény, a nagy üzembiztonság, a csökkentett fogyasztás és az alacsony karbantartási költségek érdekében.

A  sűrített levegős egységek folyamatos, megbízható sűrített levegő áramlást biztosítanak közvetlenül a felhasználási helyre anélkül, hogy külön helyiségre lenne szükség. A magas minőségi szabványok szerint készült termékcsalád a piac vezető vállalatainak alkatrészeit használja, biztosítva a megbízhatóságot és a nyomon követhetőséget.

Az  SCD – ECD termékcsalád közvetlen átvitellel lehetővé teszi:

 

  • A levegő áramlási sebessége a legjobbak között a piacon.
  • Csökkentett energiafogyasztás.
  • Alacsony zajszint.
  •  Könnyű felügyelet és karbantartás a nagyfelbontású kijelzővel rendelkező iSTATION elektronikus vezérlőnek köszönhetően  .

Olajkenéses dugattyús kompresszorok

…………

SL-I 1.5-7.5 kW (ipari)

Prospekt_RS-B_HU (1)

SL-I 1.5-7.5 kW (Super Silent)

SL-M 7,5 – 30,0 kW
(SuperSilent többszörös kompresszor)
RSW 18,5 – 120 kW
(vízbefecskendezéses, közvetlen hajtással)