Levegő- és gázszűrés 

Sűrített levegő szűrők

Levegő részecskék, vízgőz, mikrobák és vegyi gázok jutnak a kompresszorokba. A tömörítés után ezek a szennyeződések koncentrálódnak és pusztítóbbak lesznek. A sűrített levegő minősége elengedhetetlen minden modern termelési létesítményhez. A sűrített levegő szűrőit, amelyeket gyakran vonalszűrőknek is neveznek, arra használják, hogy eltávolítsák ezeket a szennyeződéseket a sűrített levegőből. A tiszta és száraz levegő védi a sűrített levegős rendszert, csökkenti a karbantartási költségeket és javítja a késztermék minőségét. A szűrők típusai az alkalmazástól, a nyomásszinttől és a szennyeződés típusától függően változnak. Típusok: alumínium sűrített levegő szűrők, (nagynyomású) hegesztett szénacél sűrített levegő szűrők, hegesztett rozsdamentes acél szűrők, vákuumszivattyú védőszűrők, orvosi szűrők, szilikonmentes sűrített levegő szűrők, szénacél nagynyomású szűrők,

AAF sorozat – Sűrített levegő szűrők

16 bar

BF sorozat – Szénacél szűrők

16 bar

CS /CS SS sorozat – Hegesztett kondenzleválasztók

16 bar

SFH /SFH SS sorozat – Hegesztett kondenzvíz-leválasztók

16 bar

AAFs sorozat – szűrő festékipar számára

16 bar

AAF HT sorozat – Magas hőmérsékletű szűrők

10 bar

WHFIT sorozat oxigén szűrők

50 bar

P-VAC sorozat – Vákuumszivattyú védőszűrők

M-VAC sorozat – Orvosi vákuumszűrők

BF HP – Magasnyomású sűrített levegős szűrők

25 bar

SFH HP – Magasnyomású kondenzátum leválasztók

50 bar

HF – Magasnyomású szűrők

50 bar

HF O2 – Magasnyomású  szűrők oxigénhez

50 bar

CHP –  Magasnyomású  szánacél szűrők

420 bar

IHP – Magasnyomású  rozsdamentes acél szűrők

420 bar

WFIT – Rozsdamentes acél technológiai szűrők (menetes csatlakozás)

14 bar

WFIW – Rozsdamentes acél technológiai szűrők (hegtoldatos csatlakozás)

14 bar

WFIF – Rozsdamentes acél technológiai szűrők (karimás csatlakozás)

14 bar

WHFIT – Magasnyomású rozsdamentes acél technológiai szűrők

50 bar

PF – Rozsdamentes acél technológiai szűrők

14 bar

SPF – Rozsdamentes acél steril szűrők

14 bar

SF – Rozsdamentes acél steril szűrők

10 bar

HPF – Magasnyomású rozsdamentes acél steril szűrők

50 bar

AV  – Rozsdamentes acél légtelenítő szűrők

14 bar

Képviselt gyártók

Célunk hosszú távú partnerkapcsolatok kialakítása nem csak ügyfeleinkkel, hanem az általunk képviselt cégekkel is, így beszállítóinkkal szorosan együttműködve, közösen fejlődve magas minőségben kínáljuk termékeinket és szolgáltatásainkat.

ANEST IWATA

Az Anest Iwata Air Engineering, Inc. légkompresszorokat, vákuumszivattyúkat és kapcsolódó termékeket gyártó cég. Olajmentes légkompresszorokat kínálunk különféle iparágakban, például a gyógyszeriparban, az élelmiszer- és italgyártásban, a kutatás-fejlesztésben és az iparban.

iesair

Az I.E.S. (Innovative Energy Solutions) komplett technológiai megoldást kínál a sűrített levegő előállítására. Elsődleges célja a kompresszoroknak, mint másodlagos energiatermelő berendezéseknek az energiahatékonyság növelése. A cég 1996 óta gyárt frekvenciaváltóval és permanens mágneses motorral felszerelt kompresszorokat.

OMEGA AIR

Az RDL hűtveszárító berendezések ideális megoldást nyújtanak a sűrített levegő szárításához. A kisméretű kompakt kivitelnek köszönhetően kis helyigény mellett is nagy hatékonysággal képes a sűrített levegő nedvességének alacsony szinten tartásában.

RENNER

A RENNER GmbH több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a sűrített levegő technika területén. A még mindig családi kézben lévő német vállalkozás a rugalmas döntéshozásnak köszönhetően gyors és kiemelkedő minőségű gyártást, fejlesztést és támogatást biztosít.

GENTILIN

A Gentilin Compressors S. r. l. céget több, mint 30 éve alapították az olaszországi Trissino városában, abban a régióban, ami mindig is híres volt kiváló mechatronikai szaktudásáról. A Gentilin büszke arra, hogy a sűrített levegős berendezések gyártása, fejlesztése és központi értékesítés is itt történik.