Képviseleteink

RENNER Kompressoren – Kompakt … Robusztus … Hatékony …

A RENNER GmbH több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a sűrített levegő technika területén. A még mindig családi kézben lévő német vállalkozás a rugalmas döntéshozásnak köszönhetően gyors és kiemelkedő minőségű gyártást, fejlesztést és támogatást biztosít. A RENNER világszerte, több, mint száz országban képviselteti magát és olajkenéses, olajmentes csavar és dugattyús kompresszoraival is a magas minőséget és megbízhatóságot képviseli.

 

Innovative Energy Solution – Energia … Innováció … Megoldás …

Az IES S.r.l. célja a jövő kompresszorainak, másodlagos energiatermelő berendezéseinek az energiahatékonyság növelése. A cég 1996 óta gyárt frekvenciaváltóval és permanens mágneses motorral felszerelt kompresszorokat. A Mitsubishi Group, mint invertereket és a Torin Drive, mint permanens mágneses motorokat fejlesztő és gyártó partnere közreműködésével. Az energia megtakarítás kiemelt fontosságú a stratégiájukban és látszik a termékek technikai megoldásaiban is.

 

Gentilin Compressors –  Innováció … Tapasztalat … Részletek …

A Gentilin Compressors S. r. l. céget több, mint 30 éve alapították az olaszországi Trissino városában, abban a régióban, ami mindig is híres volt kiváló mechatronikai szaktudásáról. A Gentilin büszke arra, hogy a sűrített levegős berendezések gyártása, fejlesztése és központi értékesítés is itt történik. A kutatás+fejlesztésne, az egyedi mechanikának és a nemzetközi szabadalmaknak köszönhetően minden termékkategóriájában a legmagas minőséget képviseli. A Gentilin olajmentes dugattyús kompresszorai hatékony, hosszú távú és halk működést garantálnak.

 

 

OMEGA AIR – Minőség … Hatékonyság …Tisztaság …

Az RDL hűtveszárító berendezések ideális megoldást nyújtanak a sűrített levegő szárításához. A kisméretű kompakt kivitelnek köszönhetően kis helyigény mellett is nagy hatékonysággal képes a sűrített levegő nedvességének alacsony szinten tartásában. A keverőkamrás alumínium hőcserélőnek, a hatékony szellőzésnek és a túlmelegedés elleni védelemnek köszönhetően megbízható és hosszú távú biztonságot garantál.  Minden RDL hűtveszárítót elektronikus vezérlőrendszerrel felszerelt.

 

Anest Iwata – Minőség … Hatékonyság …Tisztaság …

Az Anest Iwata légkompresszorokat, vákuumszivattyúkat és kapcsolódó termékeket egyéb energetikai berendezéseket . Ez egy 1926 – ban alapított globális japán vállalat, amely számtalan iparágban jelen van és a kezdetektől gyárt sűrített levegő kompresszorokat.

Az Anest Iwata alkotta meg a világ első spirálkompresszorát 1991 – ben és azóta is piacvezető a legyártott sűrítőegységek tekintetében, amellyel a világ legnagyobb sűrített levegő kompresszorokat gyártó cégeinek kizárólagos beszállítója ( pl. Atlas Copco SF ) . A Class 0 minősítésű berendezések megtalálhatóak a gyógyszeriparban , egészségügyi intézményekben , élelmiszer – és italgyártásban, laborítóriumokban és az ipar szinte minden területén . A berendezések Japánban készülnek és megbízhatóságukról illetve rendkívül hosszú élettartamukról híresek.