Képviseleteink

RENNER Kompressoren – Kompakt … Robusztus … Hatékony …

A RENNER GmbH több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a sűrített levegő technika területén. A még mindig családi kézben lévő német vállalkozás a rugalmas döntéshozásnak köszönhetően gyors és kiemelkedő minőségű gyártást, fejlesztést és támogatást biztosít. A RENNER világszerte, több, mint száz országban képviselteti magát és olajkenéses, olajmentes csavar és dugattyús kompresszoraival is a magas minőséget és megbízhatóságot képviseli.

 

Innovative Energy Solution – Energia … Innováció … Megoldás …

Az IES S.r.l. célja a jövő kompresszorainak, másodlagos energiatermelő berendezéseinek az energiahatékonyság növelése. A cég 1996 óta gyárt frekvenciaváltóval és permanens mágneses motorral felszerelt kompresszorokat. A Mitsubishi Group, mint invertereket és a Torin Drive, mint permanens mágneses motorokat fejlesztő és gyártó partnere közreműködésével. Az energia megtakarítás kiemelt fontosságú a stratégiájukban és látszik a termékek technikai megoldásaiban is.

 

Gentilin Compressors –  Innováció … Tapasztalat … Részletek …

A Gentilin Compressors S. r. l. céget több, mint 30 éve alapították az olaszországi Trissino városában, abban a régióban, ami mindig is híres volt kiváló mechatronikai szaktudásáról. A Gentilin büszke arra, hogy a sűrített levegős berendezések gyártása, fejlesztése és központi értékesítés is itt történik. A kutatás+fejlesztésne, az egyedi mechanikának és a nemzetközi szabadalmaknak köszönhetően minden termékkategóriájában a legmagas minőséget képviseli. A Gentilin olajmentes dugattyús kompresszorai hatékony, hosszú távú és halk működést garantálnak.

 

Donaldson Ultrafilter – Minőség … Hatékonyság …Tisztaság …

Több, mint 100 évvel ezelőtt Sr. Frank Donaldson a Bull Tractor cég értékesítőjeként meglátogatott egy ügyfelet, akinek a traktora éppen tönkrement a por miatt. Erre Ő megtervezett egy levegőszűrőt, hogy védje a motort a portól, ez volt az első hatékony levegőszűrő traktormotorokhoz, és így született meg a Donaldson cég. Mára a szűréstechnika világvezető márkájaként fejleszt és gyárt, az ipar szinte összes területére, szűrőket, komplett szűrő és szárító berendezéseket sűrített levegő, gázok, víz és olaj alkalmazásokhoz.

Mérőműszeres képviseleteink

www.airmonitor.hu – SUTO-iTEC mérőműszerek sűrített levegő és gázok méréséhez

www.sensortech.hu – E+E Elektronik, DIAS Infrared, SONOTEC mérőműszerek ipari nem-villamos mérésekhez