Egyéb berendezések

Kondenzátum kezelés - Olaj és víz szétválasztó

A kondenzátum a légsűrítés elkerülhetetlen következménye.  Az olaj átvitele elkerülhetetlen, ha olyan kompresszorai vannak, amelyek olajat használnak a kompressziós kamrában. A kenőanyag összekeveredik a kondenzvízzel, és olajos vizet hoz létre, amelyet megfelelően kell kezelni a környezetvédelmi előírások megsértésének elkerülése érdekében. Egy liter használt olaj akár egymillió liter édesvizet is szennyezhet. Ez az oka annak, hogy a környezetvédelmi előírások szigorúan tiltják az olajos hulladékok és vegyszerek kibocsátását, beleértve a sűrített levegős rendszerből elvezetett kondenzátumot is. A sűrített levegő kondenzátumát ezért a vízgazdálkodási jogszabályoknak megfelelően kell kezelni az előírt biztonsági szint elérése érdekében, mielőtt a szennyvízrendszerbe kerülhetne. A kompresszor kondenzátumát ezért vagy össze kell gyűjteni és speciális eljárásokkal kell kezelni, vagy kezelni kell a környezetbe történő ártalmatlanítás előtt. Itt egy olaj/víz szeparátor használható az olaj eltávolítására a kondenzátumból. Mivel a kondenzátum körülbelül 95%-a víz és 5% olaj, víz/olaj szeparátorokat fejlesztettek ki a kondenzátumban lévő olaj mennyiségének csökkentésére vagy megszüntetésére.

WOSm sorozat

Víz-olaj szeparátorok

WOS sorozat

Víz-olaj szeparátorok

WOS CD sorozat

Kondenzátum elosztó

Képviselt gyártók

Célunk hosszú távú partnerkapcsolatok kialakítása nem csak ügyfeleinkkel, hanem az általunk képviselt cégekkel is, így beszállítóinkkal szorosan együttműködve, közösen fejlődve magas minőségben kínáljuk termékeinket és szolgáltatásainkat.

ANEST IWATA

Az Anest Iwata Air Engineering, Inc. légkompresszorokat, vákuumszivattyúkat és kapcsolódó termékeket gyártó cég. Olajmentes légkompresszorokat kínálunk különféle iparágakban, például a gyógyszeriparban, az élelmiszer- és italgyártásban, a kutatás-fejlesztésben és az iparban.

iesair

Az I.E.S. (Innovative Energy Solutions) komplett technológiai megoldást kínál a sűrített levegő előállítására. Elsődleges célja a kompresszoroknak, mint másodlagos energiatermelő berendezéseknek az energiahatékonyság növelése. A cég 1996 óta gyárt frekvenciaváltóval és permanens mágneses motorral felszerelt kompresszorokat.

OMEGA AIR

Az RDL hűtveszárító berendezések ideális megoldást nyújtanak a sűrített levegő szárításához. A kisméretű kompakt kivitelnek köszönhetően kis helyigény mellett is nagy hatékonysággal képes a sűrített levegő nedvességének alacsony szinten tartásában.

RENNER

RENNER GmbH több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a sűrített levegő technika területén. A még mindig családi kézben lévő német vállalkozás a rugalmas döntéshozásnak köszönhetően gyors és kiemelkedő minőségű gyártást, fejlesztést és támogatást biztosít.

GENTILIN

Gentilin Compressors S. r. l. céget több, mint 30 éve alapították az olaszországi Trissino városában, abban a régióban, ami mindig is híres volt kiváló mechatronikai szaktudásáról. A Gentilin büszke arra, hogy a sűrített levegős berendezések gyártása, fejlesztése és központi értékesítés is itt történik.