Cégismertető

Kedves Partnerünk!

Az Air Trend Kft. legfőbb célja hosszú távú partneri kapcsolatok kialakítása és az ügyfelek igényeinek való teljes körű megfelelés. Ugyanezt követjük az általunk képviselt cégek esetén is, és beszállítóinkkal közösen fejlődve magas minőségben kínáljuk az általunk kínált termékeket és szolgáltatásokat ügyfeleink részére.

Vállalatunk profilja több ponton találkozva két irányba mutat. A sűrített levegős rendszer tartozékok, kompresszorok és levegőkezelő berendezések, valamint méréstechnikai megoldások, mérőműszerek forgalmazása. Kiemelt fontosságúnak tartjuk az utólagos támogatást, üzletpolitikánk, hogy egy termék értékesítése nem a vége, hanem a kezdete egy partnerkapcsolatnak.

Nagy hangsúlyt fektetünk az energiahatékonyságra, az általunk kínált berendezések és a hozzájuk kapcsolódó szaktanácsadás során törekszünk a legoptimálisabb megoldás biztosítására. Legfőbb célcsoportunk az ipar, ahol a minőség és a megbízhatóság fontos alapkövek. Ezek szellemében minőségi beszállítókkal dolgozunk együtt és termékeikkel biztosítjuk a biztonságos és folyamatos működést.

Üdvözlettel

Bodnár András MD