Pályázatok

Kedvezményezett neve:

Air Trend Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Fejlesztés tárgya, célja:

GINOP Plusz-1.2.2-22
A Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program
Eszközfejlesztés az Air Trend Kft.-nél

Szerződött támogatás összege:

8.467.417 Ft

Projekt tartalmának részletes bemutatása:

Vállalatunk profilja több ponton találkozva két irányba mutat. Egyrészt a sűrített levegős rendszer tartozékok és levegőkezelő berendezések, valamint méréstechnikai megoldások, mérőműszerek forgalmazása, másrészt pedig a telepített ipari és egyéb berendezések, létesítmények karbantartási, javítási feladatainak ellátása. Kiemelt fontosságúnak tartjuk az utólagos támogatást, üzletpolitikánk, hogy egy termék értékesítése nem a vége, hanem a kezdete egy partnerkapcsolatnak. Nagy hangsúlyt fektetünk az energiahatékonyságra, az általunk kínált berendezések és a hozzájuk kapcsolódó szaktanácsadás során törekszünk a legoptimálisabb megoldás biztosítására. Legfőbb célcsoportunk az ipar, ahol a minőség és a megbízhatóság fontos alapkövek. Ezek szellemében minőségi beszállítókkal dolgozunk együtt és termékeikkel biztosítjuk a biztonságos és folyamatos működést. Az Air Trend Kft. legfőbb célja hosszú távú partneri kapcsolatok kialakítása és az ügyfelek igényeinek való teljes körű megfelelés. Ugyanezt követjük az általunk képviselt cégek esetén is, és beszállítóinkkal közösen fejlődve magas minőségben kínáljuk az általunk kínált termékeket és szolgáltatásokat ügyfeleink részére. Ennek következtében szeretnénk a céget további eszközökkel fejleszteni.

 

A pályázat keretén belül az alábbi tevékenységek megvalósítása került tervezésre:

– Eszközbeszerzés: A projekt keretében egy Sonaphone Ultrahangos mérőrendszer, egy Pioneerair S-10 PM kompresszor, Omega levegő energetikai mérőműszer, egy Bluetti EB 70 hordozható erőmű+ Bluetti PV200 200 W napelem modul, egy ASUS ZenBook laptop, kettő telefon, egy elektromos-üzemű homlokvillás targonca kerül beszerzésre. Valamennyi beszerzendő eszköz célja a tevékenységi köreink fejlesztése.

– A Projekt szakmai megvalósításának közvetett költsége: A projekt sikeres és zavartalan lebonyolításának érdekében projektmenedzsmenti tevékenység kerül igénybevételre.

 

A projekt megvalósítása technológiai fejlesztést jelent a vállalkozás életében, hiszen így meg tud újulni mind technológiában, mind digitalizációban az Air Trend Kft. A pályázat megvalósításával a cég versenyképessége jelentősen növekedni fog.

 

Projekt tervezett befejezési dátuma:

A projekt 2024. február 29. napján fejeződhet be.