Ipari projektek

Ipari projektek

Az ipari tervezés a mérnöki ág, amely összetett folyamatok, rendszerek vagy szervezetek optimalizálásával foglalkozik. Az ipari mérnökök megtalálják a leghatékonyabb módot arra, hogy a termelés alapvető tényezőit – embereket, anyagokat, gépeket, időt, energiát és pénzt – szinte minden általunk fogyasztott termékké és szolgáltatássá alakítsák. A legjobb mérnökök optimalizálják a vállalkozás szervezését is. A hatékonyság maximalizálása érdekében az ipari mérnökök alaposan tanulmányozzák a termékkövetelményeket, majd megtervezik a gyártási és információs rendszereket, hogy megfeleljenek ezeknek a követelményeknek. Emellett rendszereket terveznek vagy fejlesztenek az áruk és szolgáltatások fizikai elosztására, és meghatározzák a leghatékonyabb üzemi helyszíneket. Az OMEGA AIR ügyfeleinek kiváló minőségű és hosszú élettartamú termékekre van szükségük. A jó termékek nem véletlenül születnek. Ezek a marketing részlegek közötti harmónia eredménye, fejlesztés, gyártásellenőrzés. Erősen motivált fejlesztőmérnökök csapatmunkája biztosítja a projektek kiváló végrehajtását és a legigényesebb vevői megrendelések teljesítését is. A megfelelő biztonsági eljárások a szabálytalanságok elkerülése érdekében már a fejlesztési és gyártási szakaszban ki vannak építve, így garantált a legmagasabb termékminőség.

Sűrített levegős állomások                                                                                                                                                              
Egyedi megoldások
MJ sorozat                                                                                                                                                                                               
Mikro CNG állomások
Skid alapú sűrített levegő vagy gázellátás – SKID                                                                                                                    
Skid/Container alapú csomagok
Konténeres kompresszor helyiség – BOX                                                                                                                                   
Air BOX, N2 BOX, O2 BOX

Képviselt gyártók

Célunk hosszú távú partnerkapcsolatok kialakítása nem csak ügyfeleinkkel, hanem az általunk képviselt cégekkel is, így beszállítóinkkal szorosan együttműködve, közösen fejlődve magas minőségben kínáljuk termékeinket és szolgáltatásainkat.

ANEST IWATA

Az Anest Iwata Air Engineering, Inc. légkompresszorokat, vákuumszivattyúkat és kapcsolódó termékeket gyártó cég. Olajmentes légkompresszorokat kínálunk különféle iparágakban, például a gyógyszeriparban, az élelmiszer- és italgyártásban, a kutatás-fejlesztésben és az iparban.

iesair

Az I.E.S. (Innovative Energy Solutions) komplett technológiai megoldást kínál a sűrített levegő előállítására. Elsődleges célja a kompresszoroknak, mint másodlagos energiatermelő berendezéseknek az energiahatékonyság növelése. A cég 1996 óta gyárt frekvenciaváltóval és permanens mágneses motorral felszerelt kompresszorokat.

OMEGA AIR

Az RDL hűtveszárító berendezések ideális megoldást nyújtanak a sűrített levegő szárításához. A kisméretű kompakt kivitelnek köszönhetően kis helyigény mellett is nagy hatékonysággal képes a sűrített levegő nedvességének alacsony szinten tartásában.

RENNER

RENNER GmbH több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a sűrített levegő technika területén. A még mindig családi kézben lévő német vállalkozás a rugalmas döntéshozásnak köszönhetően gyors és kiemelkedő minőségű gyártást, fejlesztést és támogatást biztosít.

GENTILIN

Gentilin Compressors S. r. l. céget több, mint 30 éve alapították az olaszországi Trissino városában, abban a régióban, ami mindig is híres volt kiváló mechatronikai szaktudásáról. A Gentilin büszke arra, hogy a sűrített levegős berendezések gyártása, fejlesztése és központi értékesítés is itt történik.